God Jul och Gott Nytt År!

Ordförandeord december 2005.

Bästa medlemmar!

Snart är det jul och snart börjar vårterminen. Visst känns det konstigt att två så skilda händelser sker så nära varandra i tiden. Föst så firar vi jul sedan nyår och så plötsligt är vi, visserligen i början, men ändå i på väg mot våren.

Jag hoppas att du har haft en bra höst. Att du har fått vara med om att göra framsteg i din simning, att du mest har känt lust att gå till träningen, även om det tagit emot några gånger, att du trivs att vara med dina simmarkompisar och din tränare.

I Skuru sim kan vi snart lägga ytterligare en termin till de tidigare, som bl a inneburit
att vi har fler simmare på tävlingar än tidigare,
att fler simmare når framgång på tävling, en del kommer på pall,
att vi har fler simmare som simmar långt (400 m och 1500 m) och fler simmare som regelmässigt klarar 100 m och 200 m medley.

Utan er ledare, tränare och föräldrar, har vi ingen verksamhet. Ni gör alla ett fantastiskt jobb timme in och timme ut i simhallen. Ni tar ansvar och ni finns där, på plats i tid, oftast i alla fall, och förberedda för ännu ett träningspass. Det är en konst att vara positiv, utstråla glädje och energi och sedan förmedla den till omgivningen. Det tycker jag att ni är bra på.

Ingen kedja är är starkare än sin svagaste länk, brukar det heta. Vår kedja löper från styrelsen till varje aktiv tränare, ledare, funktionär, förälder och simmare.

Vår kommunikationskanal nr 1 är hemsidan, som vi är stolta över, men givetvis så är den muntliga och skriftliga informationen i simhallen och vid olika möten också viktig.

För snart ett år sedan drabbades vi på olika sätt av Tsunamikatastrofen. Minnet efter de som försvann i denna naturkatastrof kommer alltid att vara levande.

Jag hoppas att ni alla nu får en behaglig jul och att ni kommer tillbaka till den nya terminen utvilade och fyllda av energi, energi som ni bl a förhoppningsvis lägger på simningen i vår, glöm dock inte att skolan också är viktig (kommentar från mig som rektor).

God Jul och Gott Nytt År önskar

Björn-Olof Söderholm