Julbrev  

Ordförandeord december 2006

Snart är det jul och alla barn går och väntar på julafton och allt vad det har med sig. Förhoppningsvis övergår julstressen i ett lugnt och värdigt firande av julen som den högtid då vi träffar släkt och vänner, bryr oss om varandra och hellre ger än får. Det är också snart dags att sammanfatta det år som gått. Mer om det i en årskrönika senare.

Nu har vi julen och starten på ett nytt år framför oss. Det är skönare att tänka på det som ska komma, se framåt än att titta tillbaka på det som varit. Det tycker i alla fall jag. 

Våra allra yngsta simmare får lite ledigt under helgerna medan vår lite äldre simmare i bokstavsgrupperna tränare vidare i mellandagarna. Så här i slutet av en termin är det ändå läge att titta lite tillbaka, om bara en månad eller så.

Vi har haft en hel del tävlingsframgångar den senaste tiden. Våra simmare gör bra resultat och hamnar allt oftare på pall. Det tycker vi är roligt. Vi syns på tävlingarna med en allt större simtrupp. Hejarklack har vi också för att stötta våra simmare.

Det är många medlemmar som hör av sig och berättar att de tycker att de blir så väl mottagna i vår förening. Att stunderna i simhallen blir till positiva enerigkickar. Jag håller med dem!

Att komma till simhallen och att se alla den aktivitet som pågår, våra unga tränare agera tillsammans med de vuxna tränarna. Känna stämningen och harmonin, det känns skönt efter en stressig dag på jobbet. Målet i framtiden är att kunna erbjuda ännu mer möjligheter för avkoppling och energipåfyllnad för alla som kommer till simhallen. Hur vi ska uppnå detta får jag återkomma till en bit in på det nya året.

Nu är säsongens sista Skuruplask 18 november och Klubbmästerskap 16 december avklarade, liksom säsongsavslutningen med Luciatåg, lagkapper och jippon. En del av verksamheten stannar upp, en del fortsätter under jullovet. 

Vi ses i januari med förnyade krafter och fortsatt hög ambition att tillsammans skapa den allra bästa klubben för våra simmare och oss vuxna som får nöjet att vara med.

God jul och ett gott nytt år önskar jag er alla.

Björn-Olof Söderholm
Ordförande